Se on cheloitu nestemäinen kalium, joka helpottaa kaliumin saatavuutta. Koska se on täysin liukeneva, sen käyttö on erittäin nopeaa ja se imeytyy välittömästi kasviin.
Parantaa hedelmien, vihannesten ja teollisten viljelykasvien organoleptista laatua sekä koristekasvien kukkien väritystä. Kun sitä käytetään kasvukauden lopussa (ennen sadonkorjuuta), se nopeuttaa kypsymistä, lisää kuivuutta kestävyyttä ja ilmastohaasteiden sietokykyä. Sopivan chelatoivan aineen läsnäolo takaa kaliumin täydellisen saatavuuden riippumatta käytetyn veden laadusta lehtilannoitus- ja kastelukäsittelyissä.
SKU:n/a
Koko:1000 LITRAA, 20 LITRAA, 5 LITRAA
Antosyaani
Antosyaaneja uutetaan monista hedelmistä ja vihanneksista, ja ne voivat tarjota laajan valikoiman sävyjä tai värejä eri sovelluksissa. Nämä vesiliukoiset pigmentit voivat olla vapaassa muodossa tai asyloituja, mikä voi parantaa pigmentin vakautta ja muuttaa sävyä. Eri antosyaaneiden huolellinen sekoittaminen voi tuottaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia värejä. Antosyaania uutetaan hedelmistä ja vihanneksista, kuten viinirypäleen kuoresta, mustaherukasta, punakaalista, punajuurista, purppuramaissista, purppuraperunasta ja purppuraporkkanasta.
Sovellukset:
Juomat, säilykkeet, hillot ja hyytelöt, makeiset, valmiit ruoat, leivonnaiset
On suositeltavaa täyttää säiliö vedellä samalla sekoittaen ja lisätä sitten NEUTRAL säätämään sopivaa pH:ta niille kasvinsuojeluaineille, joita aiomme käyttää. Muutaman minuutin kuluttua teemme pH-mittauksen varmistaaksemme, että se pysyy valitussa alueessa.
Lopuksi lisäämme käytettävät kasvinsuojeluaineet. Annokset riippuvat veden kovuudesta ja säädettävästä pH:sta, mutta ohjeena pH:n saavuttamiseksi 6:een käytetään 60cc / 100L.
SKU:n/a
Koko: 5 LITRAA